Om os

VELKOMMEN

HER ER LIDT OM OS

"Hos Ban Thip er vores vision at give vores gæster den service som de ønsker, på et niveau som du ikke finder andre steder i byen. Mange års erfaring og ekspertise er grundstene til et kvalitetniveau som vi kan stå 100% inde for. Certificeret personale masserer al hverdagsstressen ud af dine led og muskler, så du er kampklar til alle de udfordringer og mål hverdagen byder. 


Vores mission er klar: Vi leverer et service niveau til fordelagitge priser, som er svære at konkurrere med. Essensen af hele Ban Thip er at få DIG i centrum, og give dig den behandling som DU fortjener. Derfor er vi altid klar på at tage i mod dig. Vi glæder os til at se dig i alle ugens dage!" 


- Nang Andreasen, ejer og indehaver af Ban Thip Beauty & Wellness 

Gratis Parkering

Vi forstår fuldt ud at din behandling kan tage tid. Derfor er det ikke tilfældigt at Ban Thip's lokation har gode parkeirngs muligheder, så du ikke skal bekymre dig om en lang gåtur til bilen, eller parkeringsvagter der kommer luskende rundt om hjørnet. Det er nemlig 100% gratis at holde hos os.

SUPER Venligt Personale

Hos Ban Thip vil du kun møde et super venliget personale. Vi besvarer glædeligt alle dine spørgsmål og er altid klar på en hyggelig snak. Vores personale vil fortælle dig alt hvad du skal vide om din behandling, så du kan føle dig helt tryg og sikker!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

banthip@banthip.dk

Copyright © All Rights Reserved

Herlev hovedgade 60

2730 Herleville


Åbningstider: 
Man-Søn: 09-22 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend